Академічний капелан Львівської політехніки отець Тарас Жеплинський провів різдвяні онлайн-реколекції для викладачів

Центр Студентського Капеланства
Отець Тарас Жеплинський провадить різдвяні онлайн-реколекції

28 та 29 грудня 2020 року відбулися різдвяні онлайн-реколекції для викладачів. Науки провадив отець Тарас Жеплинський, академічний капелан Національного університету «Львівська політехніка», кандидат технічних наук, доцент кафедри хімічної технології силікатів Інституту хімії та хімічних технологій. Організатор – о. Богдан Кулик, капелан Національного лісотехнічного університету України.

Участь у реколекціях на тему «Місія Месії» взяли близько 30 викладачів та працівників різних університетів Львова.

Відгук про реколекції Наталії Жигайло, голови Асоціації викладачів-католиків, професорки Львівського національного університету імені Івана Франка:

«Люди часто залишаються одинокими тому, що будують стіни, а не мости!», «Торкнутися чистого – шлях до оздоровлення!», «Втопити зло в океані любові!» – основні меседжі різдвяних реколекцій для викладачів! Дякуємо шановному отцю Тарасу Жеплинському – за науку та отцю Богдану Кулику – за організацію! Ніщо не замінить живе спілкування – однак, за глибокої мудрості та щирого серця, – результату досягнуто і дистанційно»!
 

Докладніше про різдвяні реколекції – на сторінці Центру Студентського Капеланства у соцмережі Фейсбук.

Організатори різдвяних онлайн-реколекцій Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Отець Тарас Жеплинський провадить різдвяні онлайн-реколекції