Розпилювач шоколадної маси

Дає змогу розпилювати розплавлений шоколад на бісквіти та драже у відкритих ємностях. Подача шоколаду до розпилювача здійснюється насосом через термоізольований рукав. Для підтримання необхідної температури шоколадної маси розпилювач оснащений нагрівною циркуляційною камерою теплої води. Розпилювання здійснюється через голчастий клапан за допомогою попередньо очищеного та нагрітого повітря. Подача необхідної кількості шоколадної маси контролюється мікропроцесорною системою керування. Гнучкий шарнір розпилювача дає змогу встановити його безпосередньо всередині дражувального барабана в необхідному положенні.

Технічні характеристики Діаметр сопел розпилювача - 2,5мм Робочий тиск - 0,4мПа Напруга живлення - 220В

Основні переваги
  • легкість налагоджування;
  • можливість змінювати температуру нагрівання;
  • регулювання тривалості вприскування.
Вирішує проблеми

автоматизації процесу дражирування продукції

Пропонуємо
технологію, готовий продукт
Підрозділи, яких стосується розробка