Екструдер призначений для виготовлення посипки типу «вермішель» з цукрової та шоколадної маси, гранульованих продуктів харчової та інших галузей промисловості.
Технічні характеристики
Діаметр робочої ємності екструдера – 500 мм
Кількість робочих валків – 3 шт.
Частота обертання вала екструдера – 10-90 об/хв
Габаритні розміри екструдера:
- ширина – 850 мм
- довжина – 800 мм
- висота – 2270 мм
Діаметр отворів сита – 1,25 мм
Характеристика приводу екструдера:
- потужність – 2,2 кВт
- напруга – 380/220 В
- частота – 50 Гц
Деталі та вузли, що контактують з харчовим продуктом, виготовлені з нержавіючих сталей та матеріалів, дозволених для застосування.
Основні переваги
- легкість налагоджування;
- можливість змінювати сито;
- плавне регулювання продуктивності.
Вирішує проблеми
автоматизації процесу виготовлення виробів.
Пропонуємо
технологію, готовий виріб
Підрозділи, яких стосується розробка