«Зустріч для своїх» — старт незабутніх моментів для першокурсників Львівської політехніки

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

У межах традиційного Тижня першокурсника у Львівській політехніці відбулась одна з найочікуваніших подій — «Зустріч для своїх». Цей день став справжнім святом для новачків, подарувавши їм цікаві розмови, теплу атмосферу та захопливі розваги.

— Головна мета заходу полягала в тому, щоб допомогти новоспеченим студентам адаптуватися до університетського життя. «Зустріч для своїх» відбувалася в неформальній атмосфері, створюючи простір для відкритого спілкування. Першокурсники мали можливість познайомитися одне з одним, обговорити важливі теми та відпочити. Завдяки спільним зусиллям відділу маркетингу, Колегії та профкому, студентської їдальні «Годівничка» й Видавництва Львівської політехніки біля головного корпусу було облаштовано кілька зон з різноманітними активностями, серед них — захопливі квести, виступи музикантів, а ще були смачні лимонади та багато іншого. Популярним став студентський «крам», де кожен міг обмінятися цікавими дрібничками. Ті, хто не мав речей на обмін, могли виконати завдання  на локації «Окопні свічки» й отримати спеціальні купони, які можна було обміняти на сувеніри чи інші приємні дрібнички. Одна з цікавинок заходу — інста-локації, які створили студенти Інституту архітектури та дизайну. Ці креативні фотозони стали популярним місцем для знімкування на згадку, залишаючи незабутні враження у всіх учасників, — розповідає провідна фахівчиня відділу маркетингу Оксана Гордійчук.

А що думають про подію самі першокурсники? Своїми враженнями з нами поділився студент Інституту архітектури та дизайну Крістіан Дан:

— Маю чим похвалитися! Нещодавно мав чудову нагоду долучитися до заходу, організованого у стінах Львівської політехніки. Це неймовірний досвід, який подарував масу приємних емоцій і незабутніх вражень на все життя. Почуваюся частиною великої політехнічної родини. Захід справді крутий. Я взяв участь в інста-пікніку, де разом із командою поринув у тему «Спогади дитинства». Це було надзвичайно весело та цікаво. Особливо запам’ятався безплатний лимонад, який спеціально приготували для політехніків! Команда профбюро — просто топ! Чудові, позитивні люди, які тримають на собі весь двіж і роблять його незабутнім. Радію, що маю можливість бути частиною такої крутої команди!

Про Львівську політехніку вже багато знає і студентка першого курсу Інституту будівництва та інженерних систем Софія Різак. Дівчина зазначає, що такі події допомагають відчути атмосферу університету:

— Щиро кажучи, за перші три тижні я вже встигла побувати на багатьох заходах і познайомитися з величезною кількістю чудових людей. Це справді неймовірно й дуже круто! Особливо рада, що нарешті знайшла музикантів і навіть вдалося трохи поспівати разом під час заходу — це подарувало масу задоволення. Дуже сподобалась ідея з окопними свічками, купонами та барахолкою. Шкода тільки, що, поки я заробляла купони, хтось встиг забрати ту красивезну силянку, яку я дуже хотіла. Спершу я навіть не знала, що можна обмінювати свої речі, хоча із собою і не мала багато. Загалом, я в захваті від того, що є студенти, які готові вкладати свій час і енергію, щоб створювати такі захопливі програми для інших. Щира подяка організаторам за чудові ініціативи!

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі