Завідувачка катедри української мови пройшла тренінг-стажування у Вроцлавській політехніці за програмою Еразмус+

Катедра української мови Львівської політехніки
Фото зі стажування

Упродовж тижня у Вроцлавській політехніці тривало навчання в рамках міжнародної співпраці двох споріднених вишів, у якому взяла участь завідувачка катедри української мови Національного університету «Львівська політехніка» Зоряна Куньч.

Зоряна Йосипівна зазначає: «Програма Еразмус+ – це Програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у різних сферах, зокрема й в освіті, професійній підготовці. Вона має на меті підтримати освітній, професійний та особистісний розвиток науково-педагогічного працівника задля впровадження інноваційного досвіду в усі аспекти нашого життя. Саме в рамках цієї програми відбулася моя поїздка до Вроцлавської політехніки – одного з найбільших та найкращих польських технічних університетів, що впевнено лідирує у трійці найпрестижніших рейтингів вишів у Польщі. Тут зібрався чималий колектив однодумців з різних країн світу – з України, Польщі, Боснії та Герцеговини, Індонезії, Бутану».

Учасники програми обмінялися досвідом навчально-методичної роботи, окреслили перспективи для майбутньої співпраці в науковій сфері, виявили можливості інтеграції результатів науково-дослідної роботи в навчальний процес. Навчання поєднувалося з невимушеним спілкуванням, що дуже важливо для налагодження міжособистісних контактів, для подальшої спільної роботи над проєктами, грантами, участи в розмаїтих заходах.

Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування