Завершився перший навчальний модуль курсу «Педагогічна майстерність викладача ЗВО» для працівників Університету

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
фото трьох працівників (працівниць) Політехніки

Завершився перший навчальний модуль з цілої низки різних навчальних напрямів «Педагогічна майстерність викладача ЗВО» в межах підвищення кваліфікації працівників Львівської політехніки.

Метою курсу є поглиблення теоретичної та вдосконалення практичної підготовки науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, яка сприяє усвідомленню когнітивних аспектів педагогічної взаємодії, професійному опануванню сутності емоційної організації її побудови, розвитку у педагогів потреб професійно розвиватися, саморозвиватися і самовдосконалюватися, а також максимально повно проявляти свій індивідуальний потенціал через професійне застосування педагогічної техніки, професійних здібностей, гуманістичної спрямованості особистості педагога.

Чудова викладачка, вмотивована група, обмін досвідом – все це створило неповторну синергію нових знань та натхнення до нового навчального року.

Деталі про програму підвищення кваліфікації – на вебсторінці Відділу навчання та розвитку персоналу Львівської політехніки.