Завершилася Х літня школа україністики «Крок до України»

МІОК Львівської політехніки
Завершилася Х літня школа україністики Крок до України

14 липня відбулося урочисте закриття і вручення сертифікатів для учасників 2-тижневого базового курсу, а 3-тижневий розширений курс навчання завершився 21 липня презентацією індивідуальних проектів. Учасники підготували змістовні і цікаві презентації і неабияк нас порадували своїми результатами.

Після урочистого закриття на учасників Літньої школи чекала приємна несподіванка – українська вечірка із гуртом автентичного співу “Коралі”. Послухавши декілька українських народних пісень у виконанні “Коралів”, студенти самі стали активними учасниками забави. Спочатку загадували бажання і в’язали стрічки на дереві бажань, після чого всі разом навчилися танцювати автентичні народні танці. 

Ювілейна літня школа видалася особливо теплою, дружньою і продуктивною. Організатори пишаються здобутками учасників і бажають всім, хто брав участь у Х літній школі великих успіхів і нових кроків до України.

Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України Завершилася Х літня школа україністики Крок до України