Завершила роботу Літня школа «Сутність інтеграції як невід’ємної складової міжнародних процесів»

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Скріншот з онлайн-школи

У Львівській політехніці завершила роботу Літня школа «Сутність інтеграції як невід’ємної складової міжнародних процесів», яка відбувалась у рамках проєкту «Європейська інтеграція України – історичні аспекти» (EuApp) програми Erasmus+ Jean Monnet з 29 травня до 9 червня 2023 року.

Метою школи було формування глибокого розуміння сутності інтеграційних процесів у Європі, особливостей організаційно-правових засад Європейського Союзу та євроінтеграційної політики України.

У заході взяли участь більш ніж 160 учасників. У ході проведення школи відбулись цікаві й насичені дискусії з актуальних питань.

Андрій Нагірняк, доцент кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини Львівської політехніки, керівник і координатор проєкту, привітав учасників з успішним завершенням двотижневого інтенсиву та подякував за активну участь і мотивацію кожного щодо прагнення до нових знань і необхідних компетентностей, необхідних для сучасного молодого вченого.

Окрему подяку, як від слухачів, так і організаторів школи, було висловлено лекторам, які впродовж двох тижнів ділились практичним досвідом, передавали свої знання на актуальну тематику в умовах сьогодення, зокрема завідувачці кафедри політології та міжнародних відносин професору Галині Луцишин і доценту кафедри менеджменту організацій Ігореві Кулиняку.

Проєктна команда гранту висловлює щиру вдячність усім учасникам за активну участь у Літній школі!

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи