Заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький зустрівся з керівництвом Львівської політехніки

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

У Львівській політехніці 17 жовтня з робочим візитом побував заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький.

Під час зустрічі з ректором Університету Юрієм Бобалом, першим проректором Олегом Матвійківим, проректоркою з науково-педагогічної роботи та стратегічного Лілією Жук, проректором з наукової роботи Іваном Демидовим, директоркою Міжнародного інституту освіти, культури та зав’язків з діаспорою Іриною Ключковською обговорили розвиток науково-технічного потенціалу Університету відповідно до сучасних потреб країни, зокрема в галузі miltech і medtech, представили деякі інфраструктурні проєкти у сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Окрему увагу приділили волонтерській діяльності, яку розвивають у Львівській політехніці. Також ознайомили Михайла Винницького з напрацюваннями в системі управління Університетом, зокрема оцінюванням результативності працівників та підрозділів, а також мотивуванням працівників.

Заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький подякував директорці МІОК Ірині Ключковській за ті масштабні проєкти, які реалізовують працівники цього підрозділу Львівської політехніки, та роботу щодо популяризації української мови у світі, презентування досягнень національної культури, культурних надбань світового українства та дослідження міграційних процесів.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці