Здобути американську освіту тепер простіше: започатковано співпрацю між кафедрою АФМ та Ocean County College

Кафедра АФМ Львівської політехніки
учасники зустрічі

15 травня 2019 року було започатковано співпрацю між кафедрою адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» й американським коледжем Ocean County College.

Завідувач кафедри АФМ Назар Подольчак та представник коледжу Hatem Akl узгодили навчальні плани та угоду про програму подвійних дипломів, яка дасть можливість студентам одержати, крім диплома Національного університету «Львівська політехніка», диплом бакалавра від провідного навчального закладу штату Нью-Джерсі. Значною перевагою навчання у коледжі є можливість здавання сесії у режимі on-line.

Ocean County College – перший коледж штату Нью-Джерсі, заснований 1969 року, випускниками якого є провідні фахівці та успішні науковці. Коледж нараховує понад 10 тисяч студентів, і з кожним роком їхня чисельність зростає.

Приємно, що іноземні колеги готові співпрацювати з Львівською політехнікою, ділитися досвідом та допомагати студентам реалізовувати себе, здобувати нові знання, знайомитися з новими людьми. Викладачі ж Університету матимуть можливість переймати кращі методики викладання, які використовують навчальні заклади США.

Сподіваємося, що така співпраця буде успішною та довготривалою.