Занурилися в «Океан»: студенти Інституту архітектури створили шість інсталяцій на теми підводного світу

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
інсталяція на тему підводного світу

«Океан» заполонив Політехніку. В рамках проекту студентських інсталяцій «Артпростір» студенти ІАРХ розмістили в коридорах свого інституту шість інсталяцій на теми підводного світу.

Поринати в глибини студентської фантазії можна буде впродовж літа. Особливість цих інсталяцій в тому, що вони знаходяться серед студентського виру. Тож додають своєрідного настрою занурення і незадовго після монтажу стали улюбленим місцем для селфі та фотографувань.

Керівниками проекту є викладачі кафедри дизайну та основ архітектури Ірина Дутко та Маріанна Дубова-Сташевська. Автори «Океану» – студенти третього курсу: Юрій Мельник («Горизонт»), Оля Вовк («Касатки»), Оксана Питлик («Косяк риб»), Оля Музика («Айсберг»), Мирослава Мохнацька («Медузи»).

Як наголосив під час відкриття інсталяції директор ІАРХ Богдан Черкес, з роботами «Артпростору» («Океан» – це третя виставка в рамках цього проекту) варто їхати в інші міста України та за кордон; розширювати його тематичні межі. Також запропонував втілити ідею керівника Львівського астрономічного товариства Любові Янків-Вітковської: наступні інсталяції зробити на тему космосу і розпочати з метеоритного дощу.

інсталяція на тему підводного світу інсталяція на тему підводного світу інсталяція на тему підводного світу інсталяція на тему підводного світу Студенти Студенти Студенти