«Бібліотрамвай» курсує Країною чудес: заходи у рамках Наукових фестин, що відбуватимуться в НТБ Університету

НТБ Львівської політехніки
буклет наукові фестини

У рамках Наукових фестин Національного університету «Львівська політехніка», що проходитимуть 22 квітня, Науково-технічна бібліотека запрошує школярів у захопливу подорож Країною чудес (для дітей віком 9–13 років).

Цього дня в супроводі казкової героїні Аліси бібліотекою знову курсуватиме «Бібліотрамвай». Відправлення відбудуться о 10:30 та 11:30 зі станції Студентська бібліотека (вул. Митрополита Андрея, 3). Пасажирів чекатиме незабутня мандрівка у чарівний світ відомої казки разом із її героями. Упродовж маршруту для учасників підготовлено несподіванки, сюрпризи, вікторини, ігри, міні-квести, книжкові виставки. Кожен мандрівник обов’язково отримає унікальний разовий читацький квиток бібліотеки, а найактивніші – призи.

А ще відвідувачі зможуть спробувати себе у майстерності на майстер-класі з фелтінгу (техніка валяння) з 11:30, взяти участь у грі-презентації «Світ аніме та манґи». Історія розвитку цього виду кіномистецтва; знайомство із світом ієрогліфів та конкурс з написання знаків» (в рамках відзначення року Японії в Україні) з 12:30.

Окрім цього, о 14:00 на старшокласників та студентів чекатиме рольова історична гра «Leopolis 1527: відродження з попелу», яка висвітлює події далекого 1527 року, коли велика пожежа перетворила Львів на попелище. Відновлення міста залежить від кожного із учасників гри.

Для тих, кому цікава історія Львівської політехніки та її бібліотеки, підготовлено історичну екскурсію в унікальне приміщення старої книгозбірні у головному корпусі Університету та книжкову виставку, яка презентує рідкісні видання ХІХ–ХХ століть (початок о 14:30).

Приходьте і подорожуйте разом з нами книжковою Країною чудес!

буклет наукові фестини