За підсумками візиту до Політехніки професора Університету Північної Дакоти підписано Меморандум порозуміння

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото з візиту

На кафедрі органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» перебував професор кафедри покрить і полімерних матеріалів Державного університету Північної Дакоти (NDSU) Сполучених Штатів Америки Андрій Воронов.

У рамках його візиту відбулася зустріч зі студентами та співробітниками кафедри, на якій було презентовано цікавий матеріал про NDSU, а також інформацію про можливість проходження українськими студентами й аспірантами літнього науково-дослідного стажування в США за програмою USURE (докладніша інформація – на кафедрі органічної хімії). Крім того, з викладачами кафедри було обговорено питання, які стосуються поліпшення якості освіти на бакалаврському та магістерському рівнях, зокрема, внесення певних змін в освітні програми підготовки, перспектив спільних науково-дослідних робіт, проєктів тощо.

Вінцем візиту професора Андрія Воронова стало підписання ректором професором Юрієм Бобалом Меморандуму порозуміння між Національним університетом «Львівська політехніка» та Державним університетом Північної Дакоти, який завірений підписом президента NDSU професором Діном Л. Брешіані. Цим документом передбачено спільне розроблення та здійснення заходів щодо підвищення потенціалу обох університетів, сприяння подальшому розвитку співробітництва між Україною та Сполученими Штатами Америки.

Фото з візиту Фото з візиту Фото з візиту