З ініціативи кафедри СКІД та профкому студентів оголошено флешмоб із плетіння сіток на фронт

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з плетіння сіток

22 листопада кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки започаткувала флешмоб «Сплети та передай маскувальну сітку на фронт».

У Львівській політехніці плетіння сіток відбувається ще з перших днів війни. На жаль, на сьогодні цей процес підтримує лише невелика кількість активістів. Але ми не повинні забувати, що війна триває, і наші воїни не можуть чекати місяцями на маскувальну сітку, адже вона їм потрібна сьогодні й зараз. Дуже часто маскувальна сітка є засобом порятунку не лише техніки, але й життя. Отож, зважаючи на велику кількість запитів від воїнів з передової на маскувальні сітки, закликаємо кожну кафедру Університету проявити ініціативу й доєднатися до плетіння сіток разом зі студентською спільнотою.

Ініціатори флешмобу – доценти кафедри СКІД Жанна Мина та Олександр Морушко й асистентка кафедри Олександра Кухтяк.

Маскувальну сітку було сплетено впродовж дня, у вільний від занять час. Естафету передано дружній кафедрі історії, музеєзнавства та культурної спадщини.

Давайте допоможемо тим, хто на передовій, і зробимо свій внесок у Перемогу!

Фото з плетіння сіток Фото з плетіння сіток Фото з плетіння сіток Фото з плетіння сіток Фото з плетіння сіток Фото з плетіння сіток Фото з плетіння сіток