З Днем Незалежності України!

Юрій БОБАЛО, ректор Національного університету «Львівська політехніка»
Прапор України над головним корпусом Політехніки
Щиро вітаю Вас з одним із визначних свят для кожного українця — Днем Незалежності нашої Держави! Нехай спільна мета ― мир в Україні та свобода нашого народу ― єднає усіх нас

Дорогі політехніки!

Сьогодні особливий день для кожного, хто знає та усвідомлює ціну незалежності й свободи. За здобуття суверенності держави, право вільно називатися українцем, наш народ не припиняв боротися покоління за поколінням.

Радію, що львівські політехніки завжди стоять у перших рядах за наші права і свободу. Серед наших працівників і студентів — чимало воїнів-добровольців, які, не шкодуючи ані сил, ані здоров’я, ані свого життя шостий рік боронять східні кордони держави. З дня в день у нашому університеті — в навчанні, через корпоративну культуру, через спільні проєкти, спрямовані на популяризацію всього українського — в нашій державі й у світі, — формуємо цінності та свідомість нашої молоді.

Щиро вітаю Вас з одним із визначних свят для кожного українця — Днем Незалежності нашої Держави! Нехай спільна мета ― мир в Україні та свобода нашого народу ― єднає усіх нас, додає сили і терпеливості, щоб торувати дорогу до майбутнього, де держава посідатиме гідне місце на світовій арені поміж високорозвинених країн.

Слава Україні!