«Юні хіміки» продовжують навчання: на кафедрі ФАЗХ працює науковий гурток для учнів МАН

Кафедра фізичної, аналітичної та загальної хімії
Фото із заняття

На кафедрі фізичної, аналітичної та загальної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки продовжує роботу науковий гурток «Юні хіміки», організований спільно з Малою академією наук учнівської молоді.

Навчальна програма гуртка спрямована на розвиток і підтримку обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення хімічних дисциплін, залучення вмотивованих учнів середнього та старшого шкільного віку до науково-дослідницької діяльності.

Під керівництвом Ірини Коваль, Віталія Стадніка та Мартина Созанського учні знайомляться із сучасними тенденціями розвитку хімічної науки, отримують практичні навички роботи в хімічній лабораторії, вчаться відтворювати методики дослідження за описом та кваліфіковано використовувати лабораторне обладнання.

Набуті знання стануть у пригоді юним дослідникам під час підготовки власних науково-дослідницьких проєктів, адже наукова діяльність під керівництвом науковців кафедри дає можливість самостійно та цілеспрямовано працювати, вдосконалювати набуті теоретичні знання й розвивати практичне мислення.

Сподіваємося, що більшість з юних хіміків вже у недалекому майбутньому стануть студентами Львівської політехніки.

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття