Європейські можливості для активних студентів: дайджест свіжих можливостей від ЄС

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Європейський Союз запрошує взяти участь програмах стажування. ЄС вірить у значущість професійного і креативного обміну між Україною й організацією, адже це – нові горизонти, знайомства та ідеї. ЄС пропонує гранти міжнародної мобільності.

Дайджест свіжих можливостей від ЄС

  1. Для молодих лідерів. Оплачуване стажування від Британської Ради в молодіжному центрі або органі місцевого самоврядування вашого міста чи села. Стажування пройде у період з 1 грудня 2021 по 20 лютого 2022.
    Дедлайн – 15 листопада.
    Докладніше
  2. Для активної молоді 16–26 років. Young European Ambassadors – можливість стати послом ЄС серед однолітків. Це можливість для молодих лідерів думок, які мріють стати амбасадорами ЄС серед однолітків. Щоб у вас це добре виходило, програма передбачає безліч можливостей для прокачування лідерства, волонтерства та навичок, які знадобляться на роботі.
    Дедлайн – 25 жовтня.
    Докладніше
  3. Для активних студентів. Стипендія GFPS на семестр навчання в одному з університетів Німеччини. Стипендія призначена для молодих людей, які вирізняються хорошою академічною успішністю, мають перспективні наукові та проєктні пропозиції. Особливо, вітається участь в громадських організаціях і академічні досягнення (активна участь в конференціях, діяльність в наукових робочих групах), спілкування і готовність вступити під час перебування в Німеччині активної в академічній, культурній та соціал.
    Дедлайн – 31 жовтня.
    Докладніше