Японська бізнес-місія під час вивчення інвестиційних можливостей України відвідає Львівську політехніку

За матеріалами Урядового порталу
Герб Львівської політехніки

15–18 березня в Україні на запрошення Офісу залучення та підтримки інвестицій України перебуватиме бізнес-делегація з Японії. До її складу увійдуть представники 21 компанії, зацікавлені в ознайомленні з інвестиційним потенціалом та бізнес-середовищем України. Це перша бізнес-місія такого масштабу за весь час дипломатичних відносин між нашими країнами.

У складі бізнес-місії Україну відвідають, зокрема, представники IIJ Europe Limited (перший японський інтернет-провайдер, лідер в галузі хмарних технологій), Marubeni Corporation (перша японська компанія, яка почала імпортувати в Японію українське зерно), Sumitomo (одна з найбільших японських корпорацій, до якої входять компанії фінансового сектору, машинобудування, електротехнічної промисловості, чорної і кольорової металургії), Panasonic (загальновідомий виробник аудіо i відеоелектроніки, інформаційного i комунікаційного обладнання, побутової техніки та комплектуючих), а також автомобільного гіганта Mitsubishi.

Під час свого візиту учасники місії зустрінуться у Києві з Першим віце-прем’єр-міністром України – Міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим, представниками Міністерства фінансів України, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства, командами Офісу залучення та підтримки інвестицій та Офісу просування експорту, а також відвідають серійний завод «Антонов».

У Львові на них чекатиме зустріч із представникам місцевої влади, а також презентації індустріального парку CTP Львів та Lviv IT Cluster, відвідини заводу «Електрон», Національного університету «Львівська політехніка» та IT-компанії SoftServe.