«Якому відпочинку надаєте перевагу?»: розповідають студенти Львівської політехніки

Анастасія Степаняк (Мозгова), тижневик «Аудиторія»
відпочинок на узбережжі

Олеся Кеньо, студентка четвертого курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:
«Поки молоді – будьте активні»

Влітку найбільше люблю море і подорожі за кордон, а взимку завжди їжджу на лижі. Надаю перевагу активному відпочинку – поки молода, потрібно з цього користати. Навіть коли їду на море, однаково кудись подорожую, займаюся дайвінгом, плаваю у відкритому морі та вибираю інші розваги на воді. Пасивний відпочинок теж має свої плюси. Підозрюю, що цього літа, оскільки багато вчилася та працювала, захочу трохи «відлежатися» на пляжі та «посмажитися» під сонцем. Але загалом вважаю, що кудись їздити, бачити щось нове – значно крутіше. Так, це такий відпочинок, після якого потрібно ще раз відпочити, але він того вартий.

Юлія Лабай, студентка п’ятого курсу Інституту архітектури:
«Обожнюю подорожі»

Дуже люблю подорожувати – дивитися нові міста й нову архітектуру. Також обожнюю природу, особливо відкривати для себе щось таке, чого немає в Україні. Мені цікаво знаходити й добиратися до нетрів, де не ходять люди. На це літо вже маю заплановано подорожі до Норвегії, Швеції, Латвії, Литви й Естонії. Ще люблю гори й озера – це спокійніший відпочинок, там менше натовпу.

Софія Школяр, студентка четвертого курсу Інституту архітектури.
«Люблю будь-який відпочинок»

Саме зараз більше хочу пасивного відпочинку. Лежати на траві, засмагати, читати книжки – це моє. Їхати на відпочинок люблю і готова завжди – для мене неважливо: море це чи гори, бо однаково люблю й активний, і пасивний відпочинок. Наразі після захисту диплома хочеться виспатися, спокійно «відлежатися», набратися сил, а потім вже можна й кудись збиратися.

Владислав Олексів, Максим Онищак, студенти першого курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:
«Пасивний – найкращий варіант»

Лежати десь на природі, біля озера чи моря – найкращий варіант відпочинку для нас. Це можливість відпочити тілом і духом. Завжди збираємося компанією та кудись їдемо, влітку це буває навіть щотижня. Цього літа плануємо поїздки у Карпати та в Одесу.