Якісна освіта для відбудови України: профорієнтаційна зустріч викладачів Інституту геодезії зі школярами Дрогобича

Інститут геодезії Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

На початку травня викладачі кафедр картографії та геопросторового моделювання і вищої геодезії та астрономії Інституту геодезії завітали з профорієнтаційними зустрічами у Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу, Дрогобицьку міську гімназію імені Богдана Лепкого та ліцей № 1 імені Івана Франка.

Школярі відкрили для себе захопливий світ геодезії, ознайомилися з умовами вступу до Львівської політехніки та особливостями підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Геодезія та землеустрій», «Науки про Землю» та «Цифрові технології в точному землеробстві».

Працівники Інституту геодезії Дмитро Марченко, Мар’яна Юрків та Іван Брусак показали роботу сучасних геодезичних приладів. Не лише школярі, а й студенти Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу вперше змогли попрацювати з геодезичним наземним 3D-сканером. Старшокласники ознайомилися з проєктами, які виконують таким обладнанням: 3D-моделями оперного театру у Львові, природніх печер та руїн замків України.

Старшокласники та студенти коледжу обговорили важливість підготовки фахівців з геодезії для відбудови України, можливостей навчання за програмами подвійних дипломів, працевлаштування випускників Інституту, дізналися про цікаві студентські проєкти під час навчання у Львівській політехніці.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу