Як працює програма підтримки менторів Львівського IT Кластеру: компанія Intellias і Політехніка

Львівський ІТ Кластер
Заставка до матеріалу

У рамках проєкту модернізації бакалаврських програм ІТ Expert спільнота Львівського IT Кластеру започаткувала Програму підтримку менторів. Вона включає два основні напрями: підтримка наставників зі сторони Кластеру та зі сторони ІТ-компаній, які долучаються до програми.

Серед компаній, що підтримують своїх менторів – Intellias. Минулого року четверо її фахівців працювали зі студентами над спільними проєктами.

Оксана Вакшинська, Head of Sales Enablement and Customer Marketing в Intellias, – менторка студентів на програмі IT Sales Management у Національному університеті «Львівська політехніка».

«Я дуже рада, що зараз з’являються нові напрями для студентів, які дають їм можливість стати частинкою ІТ-індустрії з погляду розвитку бізнесу, а не тільки технологій. У менторстві мені найбільше подобається вдячність та захопленість студентів. Після багатьох років роботи інколи втрачаєш відчуття цінності того, що робиш, і сприймаєш усі свої досягнення як належне. Тут є можливість іще раз нагадати собі силу свого досвіду та ділитись цим із молодими спеціалістами», – каже Оксана.

Приєднавшись до Програми підтримки менторів, Intellias та інші компанії Кластеру отримують можливість розвивати й мотивувати своїх працівників, долучатися до навчання нового покоління талановитих ІТ-фахівців, розвивати бренд роботодавця і стартап-екосистему в Україні.

Докладніше – на сайті Львівського ІТ Кластеру.