Визначено переможців Конкурсу на розробку мобільного застосунка «Клікерс» від Tech StartUp School

Tech StartUp School
Конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс»

Завершено Конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс» від Tech StartUp School Львівської політехніки. У підсумку напруженої боротьби до фіналу пройшли три команди. А презентація готових продуктів дала змогу членам журі визначити остаточних переможців – команду у складі Людмили Гелетій, Степана Скопівського та Миколи Стахіва. Всі учасники фінальної частини нагороджені грошовими призами від Національного університету «Львівська політехніка».

Але на цьому робота з конкурсантами не закінчується. Tech StartUp School займатиметься подальшим просуванням готових продуктів. Заслугою всіх команд є те, що кожен із застосунків є унікальним, а тому зможе задовільнити не лише потреби вищих навчальних закладів, але й різних галузей бізнесу.

Саме тому Tech StartUp School Львівської політехніки хоче запросити всіх охочих до тестування «Клікерс» – системи, що здатна зробити процес опитування студентів/працівників/респондентів більш зручним, а після невеликої модернізації – забезпечити й інші потреби комунікації на підприємстві будь-якого масштабу.

Звертайтесь на офіційні сторінки Tech StartUp School у соціальних мережах або на електронну скриньку lts@lpnu.ua.

Чекаємо на Вас!

Конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс» Конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс» Конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс»