Випускниця Політехніки розповіла студентам, як стати успішними бізнес-аналітиками в ІТ

Юрій Мартинович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

У межах програми «Запитай випускника» відбулася зустріч студентів кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій з випускницею Львівської політехніки, бізнес-аналітикинею EPAM Оксаною Хомуляк (Лебедович).

Дівчина три роки тому отримала диплом бакалавра на кафедрі інформаційних систем та мереж. Тепер працює senior бізнес-аналітикинею у великій ІТ-компанії EPAM, також вона є team lead і керує командою бізнес-аналітиків. Оксана Хомуляк (Лебедович) розповіла студентам про свій кар’єрний шлях, а також про те, що таке бізнес-аналіз і як можна потрапити в цю індустрію.

Основний акцент випускниця Політехніки зробила на навичках, які мають здобути студенти, щоб стати успішними бізнес-аналітиками, порадила, які предмети важливо вчити в університетській програмі, на що звернути увагу, щоб у майбутньому бути майстром своєї справи.

Читайте також: Випускниця університету, бізнес-аналітикиня ІТ-компанії ЕРАМ Оксана Хомуляк про свій шлях до омріяного фаху

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці