Випускниця кафедри органічної хімії Христина Данилюк зустрілася зі студентами ІХХТ

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Нещодавно на запрошення кафедри органічної хімії для студентів Інституту хімії та хімічної технології Львівської політехніки виступила з лекцією випускниця кафедри за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», сьогодні керівниця групи ПП «Західний Буг» Христина Данилюк.

Гостя ознайомила студентів із сучасними тенденціями розвитку підприємства – одного із найбільших виробників та експортерів вирощування зернових та олійних культур у Західній Україні, розповіла про організацію процесу високотехнологічного вирощування польових с/г культур на основі застосування передового вітчизняного і закордонного досвіду й залучення до цього висококваліфікованого персоналу.

Як потенційний роботодавець Христина підтвердила важливість і актуальність освітніх програм «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та «Харчова хімія та експертиза», за якими ведеться підготовка фахівців на кафедрі органічної хімії, висловила свої рекомендації щодо посилення практичної складової підготовки здобувачів.

Гостя розповіла студентам про власний досвід професійного становлення, своє бачення знань і навичок, необхідних випускникам для успішного працевлаштування та подальшого кар’єрного зростання. Студенти мали змогу отримати цікаву інформацію, яка викликала неабиякий інтерес, поставити багато запитань, на які отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі