Випускниця Інституту геодезії розповіла студентам, як стати успішними у професії

Інститут геодезії Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Випускниця кафедри фотограмметрії та геоінформатики Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка» провела бесіду зі студентами старших курсів щодо досвіду роботи ГІС-спеціалістом і картографом.

Ірина Горяїнова 3 роки тому отримала диплом магістра на кафедрі фотограмметрії та геоінформатики. Зараз вона працює проєктним менеджером ГІС-задач в ізраїльській компанії JOT Solutions, що займається стратегічним корпоративним управлінням. Однією зі сфер діяльності компанії є координація, управління та проєктування закордонних будівельних проєктів. JOT Solutions спеціалізується на таких напрямах як проєктування громадських, житлових і промислових будівель (лікарень), створення топографічних детальних топографічних планів доріг, міської місцевості. Співробітники професійно працюють з ОВіК та ВК, алюмінієвими фасадами та металоконструкціями, створенням топографічних планів у масштабах 1:250, 1:500 та 1:1250 на основі хмар точок і 3Д-моделей.

Ірина розповіла про переваги роботи з іноземною компанією, особливостям роботи картографів у Ізраїлі та показала приклади проєктів, з якими працює. Також звернула увагу студентів на навички, які потребують майбутні ГІС-спеціалісти і картографи.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі