Випускники Інституту прикладної математики та фундаментальних наук отримали дипломи магістрів

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Магістри

Цього разу головна зала Львівської політехніки зібрала їх востаннє як студентів. Відтепер вони – дипломовані магістри, випускники провідних кафедр – міжнародної інформації, прикладної математики та прикладної фізики і наноматеріалознавства.

Уже вчорашніх студентів привітав директор інституту Петро Каленюк, наголосивши, що випускники отримують дипломи одного з найпрестижніших університетів Східної Європи. Керівник інституту побажав їм цікавих життєвих звершень як в особистому, так і в професійному житті, нагадав про непростий час, коли випускники розпочинають свою професійну діяльність, – війну у Донбаському краї. Зі словом також звернулися завідувачі кафедр – Петро Костробій (прикладної математики), Іван Григорчак (прикладної фізики і наноматеріалознавства), а також заступник завідувача кафедри міжнародної інформації Петро Лунь.

Відрадно, що серед випускників усіх кафедр є ті, які отримали дипломи з відзнакою. Відтак були дружні фото, підкидання конфедераток до стелі актової зали, радісне прощання – і вихід у життя вже дорослих людей, а не студентів.

випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів