Випускникам кафедри МО урочисто вручили дипломи зі спеціальності «Менеджмент»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із вручення дипломів

1 серпня 2023 року в Актовій залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулась церемонія вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістр за спеціальністю «Менеджмент».

На заході були присутні викладачі та випускники кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту, а також батьки, рідні та близькі випускників. Церемонію вручення привітальним зверненням відкрила проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки професор Наталія Чухрай.

Завідувач кафедри менеджменту організацій професор Олег Карий вручив дипломи магістра і бакалавра випускникам денної та заочної форм навчання, а також подякував випускникам за наполегливість у навчанні, незважаючи на непрості часи. На завершення заходу капелан Львівської політехніки отець Ігор поблагословив випускників і всіх присутніх на подальші наукові та трудові звершення.

Кафедра менеджменту організацій бажає всім випускникам втілити задуми та мрії і запрошує продовжити навчання у магістратурі та аспірантурі в Національному університеті «Львівська політехніка».

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів