Майбутні екологи попрощалися з альма-матер: випускникам ІЕПТ Львівської політехніки вручили дипломи

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Магістри

В актовій залі головного корпусу Львівської політехніки у святковій атмосфері 10 лютого вручили дипломи 58 випускникам Інституту екології, природоохоронної діяльності та туризму. З них – 35 магістрам (18 дипломів з відзнакою), і 23 спеціалістам (два дипломи з відзнакою).

Випускників кафедр екології і збалансованого природокористування, екологічної безпеки і природоохоронної діяльності, загальної екології та екоінформаційних систем, екологічної політики та менеджменту природоохоронної діяльності привітали директор Інституту професор Олександр Мороз та проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак, який і вручив їм дипломи.

Якщо більшість випускників ще мають знайти собі достойне місце праці, то перед трьома із них така проблема не стоїть: вони продовжать своє навчання в аспірантурі.

– На серці радісно, і сумно, – говорить Оксана Домашовець, яка отримала диплом з відзнакою і вже достроково вступила до аспірантури. – Радісно, бо нарешті отримали такий довгоочікуваний диплом, а сумно, бо ще трохи хотілося б побути безтурботною студенткою. На щастя, прощатися наразі з Політехнікою не доведеться, бо хочу торувати шлях у науку. Мені хотілося б побажати нам усім щастя, а нашим викладачам – здоров’я і терпеливості.

Магістри Магістри Магістри