«Використання статистичної інформації в навчальному процесі»: екскурсія студентів ІНЕМ в обласне управління статистики

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з екскурсії

11 квітня 2024 року в Головному управлінні статистики у Львівській області відбувся семінар на тему «Використання статистичної інформації в навчальному процесі» зі студентами ІІ курсу групи ЕВ-23 спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

Семінар організували та провели доцентка кафедри менеджменту організацій Ольга Корицька та начальниця відділу поширення інформації, комунікацій з користувачами та громадськістю Головного управління статистики у Львівській області Оксана Голод.

Студенти дізналися про подання офіційної державної статистичної інформації в публікаціях та на сайті обласного управління статистики та Державної служби статистики України. Під час семінару присутні ознайомилися з базами даних статистичної інформації на сайті Головного управління статистики у Львівській області: «СтатБанк», «Зовнішня торгівля», «Транскордонна статистика».

Особливе зацікавлення викликали в учасників семінару сучасне подання статистичної інформації в інтерактивних продуктах, підготовлених Головним управлінням статистики у Львівській області: «Львівська область в цифрах», «Львівська область в Україні».

Студенти активно обговорювали найпопулярніші імена з бази даних «Статистика імен».

На завершення семінару студентам запропонували заповнити анкету щодо використання статистичної інформації в навчальному процесі.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії