Викладачки та студентки кафедри туризму ІСТР відвідали Центр сучасного мистецтва Jam Factory Art Center

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з відвідин центру

23 травня студентки третього курсу кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки Вікторія Бурмеха та Інна Хіміч разом із викладачками Мар’яною Сеньків і Мирославою Габою відвідали Центр сучасного мистецтва у Львові Jam Factory Art Center (вул. Б. Хмельницького, 124), який відкрився у 2023 році після восьми років ревіталізації. Будівля відома також як «Фабрика повидла». Зараз тут відбуваються виставки, театральні й музичні перформанси, освітні заходи.

Спочатку працівники Центру познайомили відвідувачок із просторами та історією цієї виняткової будівлі та підприємств, що діяли тут колись. Студентки і викладачки відвідали Меморіал синагоги та діючу виставку «Пам’яті тої, що пам’ятає», яка триватиме до 8 вересня, а також отримали пам’ятні буклети від організаторів. Виставка обʼєднує роботи художниць і художників з України, країн Східної Європи та Центральної Азії, створені у проміжку між 1950 та 2024 роком.

Студентки і викладачки поставили чимало запитань гідам і були вражені масштабністю виставки та просторів самої будівлі, яка вдало поєднує сучасні й історичні елементи архітектури і дизайну.

Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру