Викладачка Університету Пенсильванії читає курс для студентів Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола

Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола
Скріншот з онлайн-курсу

Триває факультативний курс Taking Action on Food Security для студентів Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки. Цей курс новий, цікавий та справді інноваційний за своєю суттю та змістом, а головне – в умовах пандемії він має свої особливості.

  • По-перше: цей проєкт реалізується в рамках програми Visiting professor за сприяння Центру міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка».
  • По-друге: це є авторський курс Melanie Miller Foster, керівника Міжнародної сільськогосподарської програми, представника Університету штату Пенсильванія, який вона люб’язно вирішила прочитати для студентів в Україні.
  • По-третє: студентів Львівської політехніки безкоштовно зарахували на цей курс до Penn State, США, де вони зараз і проходять навчання.
  • По-четверте: в умовах пандемії, звичайно, вони не змогли б поїхати навчатися, але сучасні інформаційні технології в навчанні, якими вже давно володіють молоді люди, дали їм можливість взяти участь дистанційно, використовуючи освітню платформу Canvas.
  • Ну й останнє: курс не адаптовано для студентів з Європи чи, тим більше, України, його читають як для студентів з США й Мексики, тому політехніки мають можливість спілкуватись зі студентами інших країн, долати мовні бар’єри та здобувати справжню освіту для фахівців ХХІ століття.
Скріншот з онлайн-курсу