Викладачка Краківського економічного університету прочитала лекцію для студентів і викладачів кафедри АІП

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Скріншот з онлайн-лекції

На запрошення кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти до участі у програмі «Гостьовий лектор» Національного університету «Львівська політехніка» долучилася Ipина Maнчaк (Iryna Manczak) – докторка філософії кафедри торгівлі та ринкових інституцій Інституту менеджменту Краківського економічного університету (Республіка Польша).

Метою участі професорки Ірини Манчак було прочитання відкритої лекції для здобувачів вищої освіти Львівської політехніки на тему фінансової та бюджетної діяльності Республіки Польща, правових засад регулювання культурної діяльності.

Студенти і викладачі кафедри адміністративного та інформаційного права мали змогу послухати лекцію від іноземного фахівця, а опісля могли задавати питання й обговорювати ідеї. Лекторка поділилася своїм багатим досвідом у галузі фінансового права, розкрила нові виклики у європейській доктрині права, які стоять перед майбутніми фахівцями.

Ця подія виявилася справжнім джерелом нового знання для всіх присутніх. Наші здобувачі вищої освіти отримали не тільки можливість почути професійного лектора, а й змогу збагатити свій навчальний план новими ідеями та підходами.

Велика подяка організаторам за можливість такого цінного обміну знаннями й за ініціативу створення таких заходів, що підносять освітній рівень нашого університетського співтовариства!