Викладачка кафедри ТБСФБ пройшла стажування в Університеті імені Адама Міцкевича в Познані

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото зі стажування в Польщі

З 26 березня до 1 квітня 2023 року старша викладачка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка» Анна Крвавич брала участь у Зимовій школі Introduction to Doctoral School of Exact Sciences на базі Університету імені Адама Міцкевича (м. Познань, Польща).

Підчас наукового стажування представниця Львівської політехніки ознайомилася зі структурою та особливостями міжнародної діяльності університету на прикладі Європейського університетського альянсу EPICUR. Також вона прослухала міждисциплінарні лекції на теми «Оптичні дослідження та вимірювання на сучасному обладнанні», «Розвиток click-хімії та біоортогональної хімії» та інші.

Анна Крвавич також мала можливість ознайомитись із сучасним обладнанням у Центрі передових технологій Університету імені Адама Міцкевича, де відбулися обговорення щодо перспектив подальшої співпраці між хімічним факультетом університету та Інститутом хімії та хімічних технологій Львівської політехніки.

Університет імені Адама Міцкевича в Познані є одним із найкращих академічних центрів у Польщі та дослідницьким університетом. На його репутацію впливають традиції, видатні наукові досягнення викладачів, приваблива програма навчання студентів та чудові приміщення.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі