Викладачка Інституту гуманітарних та соціальних наук бере участь у стипендіальній програмі в Республіці Корея

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Любава Матлай

Асистентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Любава Матлай упродовж 2020–2021 навчального року успішно навчалась у рамках стипендіальної програми уряду Республіки Кореї в університеті Коньянг (Konyang university, м. Теджон) та Нонсан (Nonsan and Daejeon).

Відповідно до вимог та правил стипендіальної програми уряду Республіки Кореї перший рік академічної мобільності спрямований на оволодіння у достатньому обсязі корейської мови, вивчення культури корейського народу, його традицій, політичної системи держави. Любава Матлай прослухала лекції, семінари, вивчала корейську мову, зокрема, суспільно-політичну, розмовну та наукову лексику. Особливу увагу зосередила на вивченні історії Кореї, її політичної системи, економіки, внутрішній та зовнішній політиці країни, зокрема, більш глибоко зосереджуючись на зовнішній політиці та дипломатії, інструментах дипломатичного впливу тощо. Вивчала досвід корейських викладачів, особливості управління університетом Коньянг.

Це добра можливість долучення викладачів кафедри політології та міжнародних відносин до міжнародної академічної спільноти за спеціальністю, обміну досвідом, підвищення кваліфікації, набуття нових знань.

Любава Матлай Любава Матлай