Викладачі Університету пройшли наукове стажування у Жешувській політехніці (Республіка Польща)

Кафедра цивільної безпеки Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

Влітку 2024 року доцент кафедри технології органічних речовин Інституту хімії та хімічних технологій Юрій Хлібишин і доцентка кафедри цивільної безпеки Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Ірина Почапська в рамках наукового стажування ознайомилися зі структурою та змістом підготовки студентів у галузі хімії та хімічної інженерії на хімічному факультеті Жешувської політехніки імені Ігнація Лукасевича.

Викладачі нашого університету відвідали навчальні та науково-дослідні лабораторії й отримали практичний досвід використання сучасних методів досліджень, які застосовують у Жешувській політехніці. Докладно ознайомилися з науковими напрямами роботи хімічного відділення з метою створення спільних проєктів у майбутньому в рамках навчального процесу та дослідницької роботи.

Крім цього, відбулися зустрічі та обмін інформацією щодо організації навчального процесу проведення занять, видів дидактичних матеріалів з деканом хімічного факультету професоркою Доротою Антось і заступницями декана Доротою Гловач-Червонкою та Йоанною Войтурською.

Відбулися робочі зустрічі та обмін досвідом щодо спільної участі в міжнародних наукових та освітніх проєктах зі співробітниками кафедр Жешувської політехніки імені Ігнація Лукасевича. Набутий досвід створює позитивні можливості для подальшої співпраці у наукових дослідженнях, спільних публікаціях та проєктах.

Жешувська політехніка Зліва направо: доц. Ірина Почапська, проф. Дорота Антось, доц. Юрій Хлібишин