Викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності взяли участь у семінарі з маркетингу

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності»

26 вересня 2017 року викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Горбаль, Мар’яна Руда, Назар Стасюк та Катерина Дзюбіна взяли участь у семінарі «Маркетинг у часи невизначеності».

Традиційно організатори цього щорічного семінару мають на меті розкрити основні тенденції розвитку сфери маркетингу, розглянути новітні технології побудови маркетингових комунікацій та аналізування досвіду формування маркетингових стратегій компаній. Цікаво було послухати виступи відомих доповідачів, які ефективно здійснюють свою діяльність у цій сфері, розглянути успішні кейси та дізнатися про можливі проблемні моменти в digital-маркетингу.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює особливу подяку HD Partners за запрошення взяти участь у семінарі та особисто ідейному натхненнику Володимиру Глащенкову за вагомий внесок у розвиток маркетингової спільноти в Україні та, зокрема, у Львові.

на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності» на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності» на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності» на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності» на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності» на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності» на семінарі «Маркетинг у часи невизначеності»