Викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності взяли участь у презентації ICC Ukraine

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на презентації ICC Ukraine

17 жовтня 2018 року відбулась презентація діяльності Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) та відкриття її Регіонального представництва у Львівській області. Його, до речі, очолив випускник кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Михайло Коропецький, якого також було обрано віце-президентом ICC Ukraine з питань промислової та експортної політики.

У заході взяли участь, зокрема, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, перший віце-президент Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, Генеральний секретар ICC Ukraine Володимир Михайлов, віце-президент ICC Ukraine з питань регіонального співробітництва Тарас Демкура, завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Львівської політехніки Ольга Мельник, доцент кафедри, голова Асоціації професійних митних посередників Андрій Тодощук, доцент кафедри Олег Микитин.

Учасники обговорили завдання діяльності регіонального представництва, його роль в активізуванні зовнішньоекономічної діяльності підприємств Львівщини, а також підписали Меморандум про співпрацю.