Викладачі кафедри ЗМД Львівської політехніки взяли участь у Літній навчальній школі Uptake в Естонії

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Марта Адамів та Ірина Коць

Впродовж 20–27 серпня 2017 року викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Марта Адамів та Ірина Коць брали участь у Літній навчальній школі Uptake, яка відбувалась на базі Університету Тарту в Естонії.

У межах Школи молоді науковці одержали змогу публічно представити результати власних наукових досліджень та відвідати лекції відомих зарубіжних науковців, політиків, економістів, бізнесменів і медіа-представників. Викладачі кафедри успішно презентували аудиторії виступ на тему «Механізм взаємодії національних та міжнародних інституцій щодо запобігання та протидії корупції як рушій соціально-економічного розвитку країни».

Учасники Літньої навчальної школи Uptake Марта Адамів та Ірина Коць висловлюють щиру подяку організаторам з Естонії, Швеції та Великобританії, а також науковим керівникам, професорам Олегу Кузьміну та Ользі Мельник.

у Літній навчальній школі Uptake у Літній навчальній школі Uptake сертифікат сертифікат у Літній навчальній школі Uptake