Викладачі кафедри ТПЕ провели профорієнтаційну зустріч зі студентами Золочівського коледжу

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

13 квітня 2022 року викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування та післядипломної освіти доценти Галина Скорик, Галина Пушак і Марта Данилович-Кропивницька провели профорієнтаційну зустріч зі студентами випускних курсів Відокремленого структурного підрозділу «Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Зустріч пройшла за участю успішних випускників кафедри: Ярослава Мелешка, 2009 року випуску, який обіймає посаду керівника Львівського відділу ІТ Фінансової компанії «Прімоколлект-Капітал», та Христини Черкес, 2020 року випуску, головного спеціаліста І відділу досліджень і розслідувань Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У ході зустрічі студенти дізналися про особливості, переваги та кваліфікаційні характеристики спеціальності «Публічне управління та адміністрування», за якою здійснює підготовку за кваліфікаційним рівнем «бакалавр» Інститут адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки, переваги навчання в Університеті.

Майбутні абітурієнти були поінформовані про особливості цьогорічної вступної кампанії.

Випускники кафедри теоретичної та прикладної економіки поділилися своїми спогадами про насичені і щасливі роки навчання в Університеті та перспективи працевлаштування за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Студенти випускних курсів Золочівського коледжу Львівської політехніки виявили інтерес до пропонованої спеціальності та можливостей продовжити навчання в Університеті.