Викладачі кафедри ПМВ провели заняття для учнів у рамках Літньої школи Lviv Polytechnic’s Drive

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

23 червня 2022 року викладачі кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» Микола Бучин, Олег Цебенко, Наталя Олійник та Ірина Климчук у рамках програми Літньої школи Lviv Polytechnic’s Drive провели інтерактивні заняття для учнів Малої академії наук. У заході взяли участь 16 школярів міста Львова (7–10-і класи).

Учасники мали цікаву інтерактивну гру Smart-Quiz «Пізнай світ», лекцію на тему «Якою має бути сучасна Україна?», імітаційну гру «Молодіжна модель Ради Безпеки ООН», а також воркшоп із розробки інформаційної кампанії «Глобальні проблеми людства». Усі учасники проявили свою ерудованість, кмітливість та небайдужість до багатьох важливих питань. Учні дискутували, придумували креативні гасла і проявили свій юний запал та активну позицію.

На погляд організаторів, ідея літньої школи вдало спрацювала і справила позитивне враження на учасників заходу. Хочеться цю ініціативу перетворити у добру традицію Львівської політехніки у майбутньому.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи