Викладачі кафедри прикладної математики взяли участь в інтенсивному курсі «I-Tech Teachers: deep-dive to business»

Кафедра ПМ Львівської політехніки
курс «I-Tech Teachers»

Дводенний курс «I-Tech Teachers: deep-dive to business» відбувався 8–9 листопада 2019 року в конференц-залі головного офісу компанії «SoftServe». Зазначений курс розроблений компанією для викладачів спеціальностей комп’ютерних наук та інформаційних технологій закладів вищої освіти з метою зближення програм і методів навчання дисциплін для потреб бізнесу, врахування актуальних викликів сьогодення та розробки спільних шляхів їхнього розв’язання.

Понад 70 представників університетів та вишів з різних міст України (Львів, Київ, Чернівці, Івано-Франківськ, Харків, Дніпро) взяли участь в обговоренні багатьох освітніх проблем. Серед них: формування тісного зв’язку IT-компаній з вишами, втілення нових форм навчання, розробка сучасних актуальних освітніх програм, розвиток дуальної освіти. Були визначені напрямки розвитку тісніших зв’язків університетів та компаній, що працюють у сфері ІТ- технологій.

За результатами курсу «I-Tech Teachers: deep-dive to business» викладачі кафедри Гайдучок Олена, Пабирівський Віктор, Алєксєєв Владислав, Гладун Володимир, Топилко Петро отримали сертифікати.

курс «I-Tech Teachers»