Викладачі кафедри ОХ зустрілися з керівництвом Тернопільського молокозаводу й підписали угоду про партнерство

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Делегація викладачів кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки у складі завідувача кафедри Володимира Дончака, його заступника Юрія Панченка та доцента Віктора Васильєва побувала з візитом на Тернопільському молокозаводі (ТМ «Молокія»). Під час зустрічі із заступником голови правління Сергієм Барановським та директором з управління персоналом Андрієм Степаненком було підписано договір про партнерство та співпрацю між Національним університетом «Львівська політехніка» і ПрАТ «Тернопільський молокозавод».

Договір передбачає:

  • організацію проведення стажування та практики студентів і підвищення кваліфікації викладачів;
  • пропагування підприємства серед студентів та випускників як потенційного роботодавця;
  • організацію і проведення підприємством практичних занять, семінарів, майстер-класів, днів «відкритих дверей», презентацій та інших заходів для студентів;
  • організацію і проведення конкурсів серед студентів на розробку проєктів за тематикою діяльності підприємства;
  • розроблення та втілення спільних навчальних, наукових і практичних проєктів тощо.

Крім того, на зустрічі відбулось обговорення змісту і перспектив розвитку освітньо-професійних програм «Харчова хімія та експертиза» і «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», якими опікується кафедра органічної хімії, переліку освітніх компонент, форм проведення занять та організації навчального процесу, можливостей проведення виробничої та переддипломної практики, виконання курсових і дипломних робіт на базі підприємства, працевлаштування випускників. Проведена зустріч сприятиме вдосконаленню та покращенню змісту цих освітніх програм.

Представники Університету мали змогу докладно ознайомитися з усіма етапами виробництва молочної продукції, роботою фізико-хімічної лабораторії, яка вразила рівнем досліджень і надсучасним обладнанням, оцінити якість та асортимент продукції, яку випускає компанія.

Політехніки щиро вдячні керівництву ПрАТ «Тернопільський молокозавод» за можливість обмінятися досвідом, набути нових знань, розглянути проблемні питання та сподіваються на плідну співпрацю в подальшому.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі