Викладачі кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії провели відкритий урок з хімії для майбутніх студентів

Кафедра ФАЗХ Львівської політехніки
відкритий урок для учнів

У межах програми професійно-орієнтаційної роботи серед школярів викладачі кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії Національного університету «Львівська політехніка» провели відкритий урок для учнів восьмих класів середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів м. Львова № 48.

Доцент Федір Цюпко розповів про сучасні напрями розвитку хімії та про перспективні спеціальності, яким навчають студентів в Інституті хімії та хімічних технологій Львівської політехніки.

Асистенти кафедри Віталій Стаднік і Мартин Созанський показали серію дослідів, які використовують у якісному й кількісному хімічному аналізі, а також розповіли про сучасні інструментальні методи, які дають змогу отримувати якісну та кількісну інформацію про досліджувані об’єкти навіть без їхнього руйнування.

З метою гарантування безпечного виконання робіт школярі у спеціально обладнаному класі для занять з хімії під наглядом вчителя хімії Тетяни Герболки, яка, до речі, є випускником Львівської політехніки, та викладачів кафедри ФАЗХ мали змогу самостійно поекспериментувати. За висновками викладачів усі учні впоралися з поставленими завданнями на відмінно.

відкритий урок для учнів відкритий урок для учнів відкритий урок для учнів відкритий урок для учнів відкритий урок для учнів відкритий урок для учнів