Викладачі ІСТР об’єднались у рамках проєкту ESD Science Lab 2022 for BUP teachers

Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола
Скріншот з онлайн-заходу

Викладачі Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки виграли індивідуальні освітні гранти й об’єднались у рамках ESD Science Lab 2022 for BUP teachers – проєкту, ініційованого університетом Упсала та Ризьким технічним університетом.

ESD Science Lab – це серія освітніх та наукових заходів із коучингу, платформа для спільних досліджень, зосереджених на методах освіти для сталого розвитку та зміні проєктного підходу, які викладачі Програми Балтійського університету (The Baltic University Programme, BUP) використовують у своїй практиці, а також нарощування потенціалу, необхідного для високої якості наукової роботи.

Метою ESD Science Lab є зміцнення навичок та знань дослідників BUP щодо публікації результатів наукових досліджень у рецензованих журналах.

Як основний негайний результат, очікують, що буде підготовано принаймні 5 дослідницьких концептуальних рукописів від 25 відібраних викладачів Програми Балтійського університету для подальшої розробки до публікації до грудня 2022 року.

Упродовж 21–22 червня відбувалась перша зустріч, на якій обговорено ідеї учасників та намічено подальші напрями дослідження.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу