Викладачі ІНЕМ пройшли міжнародне стажування у Гірничо-металургійній академії імені Станіслава Сташіца

Кафедра ОА Львівської політехніки
Володимир Оліховський та Алла Ясінська

Викладачі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Оліховський та Алла Ясінська побували на міжнародному навчально-науковому стажуванні на факультеті менеджменту Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташіца у Кракові, Польща.

Спільно зі зарубіжними колегами наші науковці організували корисні навчально-методичні та лекційні заняття для студентів Львівської політехніки, які навчаються в академії на другому (магістерському) рівні вищої освіти за програмою подвійних дипломів.

Під час стажування львівські політехніки з’ясували базові засади і принципи організації навчальної, дослідницької та наукової діяльності, вивчили європейський досвід організації дослідницької та наукової діяльності на прикладі Гірничо-металургійної академії. Крім того, проаналізовано підходи до формування методичного забезпечення навчальних дисциплін, принципи міжпредметних зв’язків та критерії оцінювання знань студентів.

міжнародне стажування у Кракові міжнародне стажування у Кракові міжнародне стажування у Кракові міжнародне стажування у Кракові