Викладачі Інституту економіки і менеджменту підвищували кваліфікацію в румунському університеті «Artifex»

Кафедра ОА Львівської політехніки
Викладачі ІНЕМ підвищували кваліфікацію в румунському університеті

Відповідно угоди про співпрацю Національного університету «Львівська політехніка» з університетом «Artifex» (Бухарест, Румунія) викладачі кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту пройшли навчання в цьому університеті у формі короткострокового підвищення кваліфікації.

Крім розгляду результатів підвищення кваліфікації, на організованій ректором та інститутом президентства цього університету зустрічі було обговорено й низку інших напрямків подальшої співпраці. Зокрема, можливості організації дистанційної освіти за програмою подвійних дипломів, академічну міжнародну мобільність викладачів і студентів, виконання міжнародних грантових програм на засадах партнерської співпраці.

Викладачі кафедри мали змогу обмінятись досвідом з румунськими колегами щодо методики викладання навчальних дисциплін з використанням інноваційних технологій, напрямів та тематики наукових досліджень та організації їхнього виконання.

Викладачі ІНЕМ підвищували кваліфікацію в румунському університеті Викладачі ІНЕМ підвищували кваліфікацію в румунському університеті Викладачі ІНЕМ підвищували кваліфікацію в румунському університеті Викладачі ІНЕМ підвищували кваліфікацію в румунському університеті Викладачі ІНЕМ підвищували кваліфікацію в румунському університеті