Викладачі ІНЕМ Львівської політехніки підвищували кваліфікацію в закладах вищої освіти Польщі

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото зі стажування в Польщі

З 5 по 9 лютого 2024 року на запрошення завідувачки кафедри економіки та менеджменту Інституту економіки та фінансів Жешівського університету професорки Маріоли Гжебик відбувся перший модуль підвищення кваліфікації у формі науково-дидактичного стажування, участь у якому взяли викладачі Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки: в.о. завідувача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва професорка Ліана Чернобай, доцентки кафедри ММП Ірина Пасінович та Наталія Дуляба, а також професорка кафедри маркетингу і логістики Галина Миськів.

Упродовж зустрічей з колегами із Жешівського університету було відзначено тривалу успішну співпрацю та окреслено напрями її подальшого розвитку. У приймаючому університеті науковці з Львівської політехніки ознайомилися з організаційною структурою закладу, науковими підходами й дидактичними розробками Інституту економіки та фінансів. Під час обговорення подальших напрямів співпраці в межах чинної угоди між університетами було зосереджено увагу на тематиці спільних наукових досліджень, проведенні міжнародних науково-практичних конференцій, організуванні літніх і зимових шкіл.

Передбачена програмою стажування зустріч із проректором Державної академії прикладних наук в Ярославі професором Ришардом Пукалою також була змістовною та конструктивною. Зокрема, окреслено майбутні сфери співпраці у рамках спільних проєктів Erasmus+ і NAWA. Ліана Чернобай, Ірина Пасінович, Наталія Дуляба та Галина Миськів ознайомилися з історією закладу, джерелами його фінансуванням, освітніми програмами, організуванням дозвіллям студентів у кампусі Академії. Львівські науковці побували в сучасній бібліотеці Академії, оснащеній засобами надання послуг здобувачам з особливими потребами, відвідали лабораторії та побували на практичних заняттях з електротехніки, оглянули новозбудований Центр обслуговування студентів.

Загалом програмою стажування передбачено, крім офлайн-зустрічей, ще два онлайн-модулі, націлені на вдосконалення дидактичних розробок та підготовку до опублікування результатів наукових досліджень за заявленими темами.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі