Викладачі і студенти кафедри фінансів завітали до Львівської ОДА та Львівської обласної ради

Кафедра фінансів Львівської політехніки
екскурсія до ЛОДА та ЛОР

З метою компетентного розвитку майбутніх фахівців у сфері державних фінансів студенти і викладачі (професор Марія Бондарчук, доцент Марія Політило, доцент Оксана Курило) завітали до Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Студенти Львівської політехніки мали змогу реально побачити, як працюють різні департаменти обласної держадміністрації.

Помічник депутата обласної ради о. Іван Гарат провів надзвичайно цікаву та пізнавальну екскурсію в стінах облдержадміністрації. Студентство побувало в сесійній залі, де приймають найважливіші рішення стосовно розвитку області, і мало змогу поспілкуватися з керівником апарату обласної ради – п. Валентином Харловим, який відповів на всі запитання студентів та докладно ознайомив їх, як здійснюється керівництво справами у Львівській області.

Студенти побачили, як працює відділ фінансів та бухгалтерського обліку, оскільки це профілюючий напрямок кафедри фінансів. Про основні обов’язки й зобов’язання працівників відділу фінансів та бухгалтерського обліку розповіла начальник відділу, головний бухгалтер – п. Мирослава Стрипа. Студенти ознайомилися з основними формами фінансової звітності та зразками бланків, що формуються у цьому відділі.

Також студенти поспілкувалися з п. Оксаною Ткачук – директором департаменту архітектури та розвитку містобудування у Львівській області – й дізналися про основні напрями розвитку містобудування.

Майбутні фахівці у сфері фінансів сповнені новими враженнями і задоволені, що мали змогу побачити, як працюють основні департаменти органів влади у Львівській області, й закріпити свої теоретичні знання на практиці.

Приємно, що державно-освітянське партнерство дає змогу об’єднати ресурси держави та освіти.

екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР екскурсія до ЛОДА та ЛОР