Викладач кафедри СШІ вестиме майстер-клас з новітніх ІТ-технологій від Академії СТАРТ_ІТ

Департамент освіти і науки Львівської ОВА
Заставка до матеріалу

Академія СТАРТ_ІТ запрошує старшокласників, їхніх батьків та вчителів інформатики на безкоштовний майстер-клас з новітніх ІТ-технологій.

Тематичний захід від ІТ-професіоналів організовують для того, щоб підлітки та батьки змогли глибше ознайомитися з поняттями: Інтернет речей (ІоТ), розумний будинок, мобільні застосунки на мові програмування Java, елементи штучного інтелекту (АІ) й телеграм-бот для керування компонентами розумного будинку, а також об’єкти доповненої (AR) та віртуальної (VR) реальності.

У програмі заходу:

  • «Інтернет речей ІоТ. Розробка компонентів прототипу «Розумного будинку» – розповідає Роман Гасько, провідний викладач Академії та старший викладач кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка», а також його учні;
  • «Розробка мобільних застосунків на мові програмування Java. Використання елементів штучного інтелекту АІ та створення Телеграм-бота для керування компонентами «Розумного будинку» – розповідає Юрій Петяк, провідний викладач Академії, кандидат технічних наук, системний адміністратор ІТ-компанії GisArt та його учні.
  • 5 переваг підготовки з Інтернету речей для успішної кар’єри в сфері ІТ.

Майстер-клас відбуватиметься у неділю, 6 листопада, з 14:00 до 15:20 у Бізнес-центрі «Технопарк» (вул. Федьковича, 60А). Формат – очний та онлайн через Google Meet.

Реєстрація