Видавництво Львівської політехніки організовує акційний продаж книжок учасникам конференції в ІППО

Оргкомітет конференції
Заставка до конференції

Шановні учасники Всеукраїнської конференції «Вдосконалення правового механізму захисту прав та свобод людини і громадянина в умовах євроінтеграції»!

Під час проведення 26 березня 2021 року кафедрою кримінального права і процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Всеукраїнської конференції «Вдосконалення правового механізму захисту прав та свобод людини і громадянина в умовах євроінтеграції» та впродовж 5 днів після її проведення Видавництво Львівської політехніки організовує АКЦІЙНИЙ продаж книжкової продукції зі знижкою 25%.

Акційний продаж триватиме з 26 до 31 березня 2021 року. Якщо конференція відбудеться в «очному» форматі, то діятиме виставка-продаж книжкової продукції Видавництва Львівської політехніки за місцем проведення конференції, якщо ж конференція відбудеться дистанційно у випадку офіційного продовження в Україні карантинних обмежень у зв’язку з Covid-19, то за книжковою продукцією Видавництва Львівської політехніки звертатися:

Відділ маркетингу та розповсюдження:
Анна Пшик, тел. 097-250-80-86, 095-11-89-906
ел. пошта: vmr@vlp.com.ua, http://vlp.com.ua
адреса видавництва: вул. Ф. Колесси, 4, корп. 23А, м. Львів, 79013

Докладніше з книжковою продукцією Видавництва Львівської політехніки можна ознайомитися на сайті Видавництва, зокрема в рубриці «Політика, право».